DE 10 mest populære cocktail-barene i Oslo

Å nyte en velsmakende cocktail i godt selskap er en av de beste måtene å tilbringe kvelden i Oslo på. Byen har et blomstrende natteliv, og det er mange flotte cocktailbarer å velge mellom. Enten du er ute etter klassiske drinker eller eksperimentelle blandinger, har Oslo noe for enhver smak.

Her er vårt utvalg av de 10 mest populære cocktailbarene i byen, inkludert vår egen S4 Nightclub cocktail bar.

S4 NIGHTCLUB

La oss begynne med en lokal favoritt – S4 Nightclub. Med en sofistikert atmosfære og dyktige bartendere, tilbyr S4 en bred meny med deilige cocktailer. Prøv drinken Køllegrøtsullik.

Long Island Tea

SOLLI TERRASSE

Solli Terrasse (tidligere Sollihagen) er et nyoppusset utested på Solli Terrasse. Her kan du nyte drinker og cocktails på en terrasse der solen strømmer inn.

negroni

TORGGATA BOTANISKE

Dette stedet er en oase midt i byen. Med en imponerende cocktailmeny basert på sesongens urter og planter, er Torggata Botaniske en flott destinasjon for de som elsker en naturlig vri på sine drinker.

margarita

FUGLEN

Fuglen er en retro bar som tar deg tilbake til 60- og 70-tallet. Deres cocktailer er like autentiske som interiøret, og atmosfæren her er alltid avslappet og hyggelig.

daiquiri

Ishavskatedralen

Inspirert av Tromsøs ikoniske katedral, tilbyr Ishavskatedralen en imponerende utsikt over byen og havnen. Deres cocktailer er like imponerende som panoramautsikten.

moscow mule

HORGANS

Horgans er kjent for sine velsmakende klassikere og vennlige atmosfære. Prøv deres Moscow Mule eller Gin & Tonic for en enkel, men deilig

mai tai

THE THIEF

Dette luksuriøse hotellet har også en fantastisk cocktailbar. The Thief er kjent for sin elegante stil og innovative drinker. Bestill en “Thief Martini” for å oppleve deres unike vri på denne klassikeren.

bloody mary

FRU HAGEN

Med en nydelig utendørs terrasse og en variert cocktailmeny, er Fru Hagen en flott destinasjon om sommeren. Deres “Hagen Punch” er spesielt populær blant gjestene.

espresso martini

BORTENFOR

Dette stedet er bokstavelig talt utenfor allfarvei, og det er nettopp det som gjør det spesielt. Bortenfor er en skjult perle av en cocktailbar som serverer kreative og uventede cocktailer.

paloma cocktail

TRILLERN

Til slutt har vi Trillern, en unik cocktailbar med et levende og pulserende miljø. Deres “Trillern Special” er en must-try for alle cocktailentusiaster.

pisco sour

Uansett hvilken cocktailbar du velger å besøke i Oslo, er du sikker på å bli imponert av det varierte utvalget av drinker og den gode atmosfæren. Så hvorfor ikke utforske disse stedene og oppdage din egen favoritt? Og selvfølgelig, ikke glem å besøke S4 Nightclub for en uforglemmelig kveld med flotte cocktailer og god musikk. Skål, Oslo!

en drink fra cocktailbaren på s4 i oslo

One Response