Etter en lang arbeidsdag er det få ting som er mer forfriskende enn å kunne slappe av med kollegaer og venner i en hyggelig atmosfære. Velkommen til S4 Nightclub, i Stortingsgata 4. Her tilbyr vi den perfekte settingen for en uforglemmelig afterwork-opplevelse.

Hva er afterwork?

Afterwork er et populært konsept som gir deg muligheten til å koble av etter jobb, og samtidig knytte sosiale bånd med kollegaer og venner. Det er en tid for å nyte god drikke, smakfulle småretter, og hyggelige samtaler utenfor jobbens fire vegger. Hos S4 Nightclub har vi skapt en atmosfære som innbyr til avslapning og moro, med stilige omgivelser.

Vår meny

På S4 Nightclub er vi stolte av å kunne tilby en spennende og variert meny. Vår cocktailmeny er nøye utformet av våre dyktige bartendere, som alltid er klare til å overraske med kreative og smakfulle drinker. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av vin og øl, slik at alle kan finne noe som faller i smak.

Er du sulten etter jobb? Vi har også en rekke småretter og snacks som passer perfekt til afterwork på Pancea Rooftop Restaurant. 

Den perfekte stemningen

S4 Nightclub er designet med tanke på å skape en avslappet og elegant atmosfære. Våre nyoppussede lokaler kombinerer moderne design med en innbydende og komfortabel setting. Enten du ønsker å nyte en drink i vår stilige lounge, eller ta med kollegaene ut på vår hyggelige terrasse, er S4 Nightclub stedet for deg.

Live musikk og underholdning

For å gjøre afterwork-opplevelsen enda bedre, arrangerer vi jevnlig live musikk og DJ-kvelder. Våre talentfulle artister sørger for at stemningen alltid er på topp, og gir deg en god start på kvelden. Følg med på vår nettside og sosiale medier for oppdateringer om kommende arrangementer.

Book ditt bord i dag

Vi anbefaler å reservere bord for å sikre deg en plass hos oss på S4 Nightclub. Besøk vår nettside s4nightclub.no for å gjøre din reservasjon, eller kontakt oss direkte på telefon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig afterwork-opplevelse!


Velkommen til S4 Nightclub – ditt nye favorittsted for afterwork i Oslo!

espresso martini